جمعه, ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-03-31
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 94342 |
تاریخ انتشار : ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۷ |
ارسال به دوستان

تهران- خبر روز- کاپیتان تیم ملی فوتبال کامرون اعلام کرد: این تیم نه تنها از برزیل نمی‌ترسد بلکه آماده شگفتی‌سازی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر است.

به گزارش خبر روز، تیم ملی فوتبال کامرون در گروه هفتم جام جهانی فوتبال با تیم‌های برزیل، سوییس و صربستان همگروه است. شیرهای رام نشدنی آفریقا پیش از این و در جام جهانی ۱۹۹۰ تا مرحله یک‌چهارم جام جهانی فوتبال صعود کرده بودند و اکنون به دنبال آن هستند تا بار دیگر شکوه گذشته خود را بازیابند.

سایت الرایه قطر به نقل از «وینسنت ابوبکار» کاپیتان کامرون نوشت: تیم ملی فوتبال کامرون می‌تواند در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر همه را شگفت زده کند و این تیم ترسی از حریفان ندارد.

کاپیتان کامرون با اشاره به هم‌گروهی این کشور با تیم ملی فوتبال برزیل گفت: ما در گروهی بازی خواهیم کرد که شامل برزیل، سوئیس و صربستان است که گروه خوبی است، ما از برزیل نمی‌ترسیم، آنان بازیکنان خوبی دارند، اما کامرون یک تیم متحد با ذهنیت قوی است.

بیست و دومین دوره جام جهانی فوتبال از ۲۰ نوامبر تا ۱۸ دسامبر (۲۹ آبان تا ۲۷ آذر) در کشور قطر برگزار خواهد شد. 

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید