جمعه, ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-06-02
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 12509 |
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳ |
ارسال به دوستان

مدیرعامل باشگاه نفت‌مسجدسلیمان پس از استعفا، گفت: من می‌روم که با هدف تخریب من، تنها دلخوشی مردم مسجدسلیمان آسیب نبیند.

به گزارش خبر روز از مسجدسلیمان، کیوان بابادی درباره استعفا از سمت مدیرعاملی باشگاه نفت مسجدسلیمان با بیان این‌‌که از همشهری‌های عزیزم حلالیت می‌طلبم، اظهارکرد: من با تفکرات و کارشکنی برخی از اعضای هیات‌مدیره و همچنین نگاه بسته آن‌ها نمی‌توانم خدمتگزار خوبی برای مردم خوب مسجدسلیمان باشم و به همین دلیل از مدیرعاملی این باشگاه استعفا می‌دهم.

وی بیان کرد: شاید با رفتن من و آمدن فرد مورد نظر آقایان، آسیبی به تیم وارد نشود. من می‌روم که با هدف تخریب من، تنها دلخوشی مردم مسجدسلیمان آسیب نبیند. تنها می‌توانم بگویم “خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار”. من واقعا می‌خواستم در این باشگاه کار کنم ولی نگذاشتند.

مدیرعامل مستعفی باشگاه نفت‌مسجدسلیمان با بیان این‌که در مدت حضورم در این باشگاه خالصانه تلاش کردم و هدفم موفقیت تیم در فصل هجدهم لیگ برتر بود، گفت: از تلاش‌های بی‌وقفه و شبانه‌روزی آقای ظاهری نماینده مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی، دکتر شریعتی استاندار خوزستان، آقای حیدری مدیرکل ورزش و جوانان استان و همچنین آقای ناصری‌کریموند مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان و فرماندار مسجدسلیمان در راستای حل مشکلات باشگاه و حمایت از بنده تشکر می کنم.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید