محمد پاکدل روز یکشنبه در گفت و گو با خبر روز بیان کرد: در صورت تصویب بودجه این اعتبار به صورت مرحله به مرحله پرداخت خواهد شد و پروژه ساخت فاضلاب شهرستان مسجدسلیمان از سال آینده آغاز می شود.
فرماندار مسجد سلیمان بیان کرد: مردم مسجدسلیمان سال های طولانی است که با معضلات ناشی از سیستم فاضلاب روباز مواجه هستند و برازنده یک منطقه که خاستگاه صنعت نفت کشور بوده این نیست که با این مشکلات مواجه باشد.
فاضلاب در شهرستان مسجد سلیمان از طریق ۳۰ کیلومتر کانالهای روباز دفع می شود و مردم این منطقه از شبکه فاضلاب شهری استاندارد و زیر زمینی محرومند.
در هفته های اخیر ۲ کودک در کانالهای فاضلاب روباز شهرستان مسجدسلیمان سقوط کردند ولی خوشبختانه هر ۲ کودک در این حادثه دچار صدمات جسمی جدی نشده و نجات یافتند.
سردبیر خبر روز، مدیر فروش و تبلیغات شرکت رایسام، دارای سابقه ۱۵ ساله در برنامه نویسی وب، مشاوره در تبلیغات اینترنتی و فروش است. مدت ۸ سال است که در وبسایت های خبری با موضوعات تکنولوژی قلم میزند.