یکشنبه, ۹ مهر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-10-01
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 135806 |
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۵ |

نتایج مطالعات انجام شده حاکی از آن است که مصرف بیش از حد نمک با زوال عقل مرتبط است.

به نقل از نیوز مدیکال، یک مطالعه اخیر ژاپنی نشان داد که مصرف بیش از حد نمک بر پروتئین تاو تأثیر می گذارد، که نقش کلیدی در زوال عقل ایفا می کند و سیستم‌های تحت تأثیر نمک اضافی می‌توانند به تسریع ابتلا به زوال عقل ناشی  از فشار خون کمک کنند.

این مطالعه در دانشگاه بهداشت فوجیتا انجام شد و محققان یک فرضیه قبلی را تأیید کردند که مصرف بیش از حد نمک خوراکی را با اختلالات شناختی مرتبط می‌کرد.

محققان دریافتند که فشار بالای ناشی از مصرف نمک بر دو هورمون آنژیوتانسین ۲ و پروستاگلاندین تأثیر می گذارد و هر کدام بر سمیت عصبی تأثیر می گذارند.

همچنین از طریق آزمایش بر روی حیوانات، مشخص شد که کاهش فشار خون ناشی از افزایش نمک، به ویژه فسفات، منجر به بهبود عملکرد عاطفی و شناختی می شود.

براساس نتایج این مطالعه، افزودن بیش از حد فسفات از طریق نمک به پروتئین “tau” در درجه اول مسئول این پیامدهای احساسی و شناختی است. همچنین کاهش فشار خون مرتبط با کاهش عملکردهای شناختی ممکن است یک هدف درمانی و پیشگیرانه از زوال عقل باشد.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید