چهارشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-03-29
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 116468 |
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۲ |
ارسال به دوستان

آتش نشانان تبریزی در اقدامی خداپسندانه همپای دستگاهها و نهادهای مسئول کمک های نقدی و غیرنقدی خود را از هموطنان گرفتار خوی دریغ نمی کنند.

به گزارش خبر روز، دکتر علیرضا زبردست مدیرعامل سازمان آتس نشانی و خدمات شهرداری تبریز با ابراز ناراحتی از وقوع بلای طبیعی زلزله در شهرستان خوی که منجر به فوت و صدمات جانی بیشتر هموطنان گفت؛ آتش نشانی تبریز همدردی خود با حادثه دیدگان این بلای طبیعی را با جمع آوری و ارسال کمک های مردمی و همکاران این سازمان ابراز می دارند و در یک همت جمعی هر گونه کمک های خود را تا عصر روز پنجشنبه به دست هموطنان آسیب دیده می رسانند.

آتش پاد زبردست با اشاره به اینکه زلزله بلای طبیعی و مهمان ناخوانده ای طبیعت است و می تواند روزی گریبان گر همه شود افزود؛ کارکنان سازمان آتش نشانی تبریز می توانند هر گونه کمک های نقدی، غیر نقدی خود را تا عصر روز پنجشنبه به روابط عمومی سازمان تحویل و یا برای بخشش هر میزان مبلغ مالی( کسر از فیش حقوقی) به امور مالی سازمان مراجعه نمایند.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی تبریز در خاتمه یاد آور شد؛ در این روزهای سخت بایستی در کنار هموطنان بود و با یاری آنها گرمی وجود آنها در روزهای سرد و سوزناک بود.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!