• امروز : یکشنبه - ۱ خرداد - ۱۴۰۱
  • برابر با : 21 - شوال - 1443
  • برابر با : Sunday - 22 May - 2022

اخبار ویژه

ترور یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام تهران + جزئیات و بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دعوت از دو نوجوان لرستانی به اردوی تیم ملی هندبال؛ مراسم تودیع و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه برگزار شد لرستان نیازمند ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری است / اجرای شبکه فیبر نوری دهستان قلایی در انتظار ابلاغ وزارت ارتباطات حضور وزیر دفاع طالبان در پنجشیر پس از افزایش درگیری‌ها در این ولایت شیوع آبله میمون در کشورهای مختلف افزایش خواهد یافت تلاقی اشک و لبخند در ماجرای اهدای عضو قول رئیس مرکز جراحی‌های جوادالائمه برای افزایش حمایت‌های درمانی عدم حمایت دولت پیوند عضو را به مرگ خود نزدیک می‌کند بازداشت یک دندانپزشک قلابی در مسجدسلیمان هر آنچه درباره آیفون ۱۴ اپل می‌دانیم رشد و ترقی قابل توجهی را در یازدهمین جشنواره ملی سعدی شاهد بودیم آغاز عملیات تعریض و بهسازی مسیر نمره چهل به ۱۷ شهریور توسط شهرداری مسجدسلیمان نشست مشاوره‌ای و تعاملی مدیر آموزش و پرورش مسجدسلیمان و اصحاب رسانه شهرستان برگزار شد برگزاری اولین جلسه شورای اشتغال شهرستان رامهرمز در سال جاری+تصاویر پایانی شیرین از روایت تلخ یک زندگی حضور ۲۵ مدیرکل و نماینده ولی فقیه در استان در مصلای امام خمینی (ره) شهرستان ایذه جشنواره‌ گل سربازان نزاجا در لیگ‌ فوتسال سه کشته و ۱ مصدوم در تصادف پژو با نیسان درباره نگهداری توله یوزها تجربه نداشتیم، خطا کردیم

8

دسری که با مصرف آن قلبتان مثل ساعت کار می‌کند

  • برای مطالعه این خبر 2 دقیقه زمان نیاز است
  • کد خبر : 12206
  • 17 تیر 1397 - 13:29
دسری که با مصرف آن قلبتان مثل ساعت کار می‌کند

محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی دسر را به علت داشتن پلی‌فنول‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶ در کارکرد بهتر قلبی موثر دانست.

به گزارش خبر روز: دسر انجیر حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۵، B۶ ، کلسیم، فسفر، پکتین، فیبر، روی، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، پروتئین، پلی‌فنول‌ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶ است.

برای بررسی خواص دسر انجیر و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید

مهم‌ترین خواص دسر انجیر

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص دسر انجیر اظهار کرد: این دسر به علت داشتن پلی‌فنول‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶ موجب بهبود کارکرد سیستم قلبی و عروقی می‌شود و از ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی مانند تنگی و گرفتگی عروق کرونر جلوگیری می‌کند.

وی درباره خواص دیگر دسر انجیر بیان کرد: این دسر نقش موثری در کنترل فشار و چربی خون به ویژه کلسترول دارد؛ دسر انجیر علاوه بر خاصیت چاق‌کنندگی موجب لاغری افراد هم می‌شود که این مساله به زمان مصرف آن بستگی دارد؛ اگر این دسر نیم تا یک ساعت قبل از غذا مصرفشود خاصیت لاغرکنندگی دارد و در صورتی‌که همراه غذا یا پس از غذا میل شود چاق‌کننده است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر انجیر برای مبتلایان به بیماری‌های کلیوی و عفونت دستگاه ادراری مفید است؛ این دسر استخوان‌ها را تقویت و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کند.

عظمایی تاکید کرد: دسر انجیر تاثیر چشمگیری در طراوت و شادابی پوست، تقویت و رشد مو‌ها دارد؛ این دسر برای مبتلایان به کم‌خونی و ضعف بنیه مفید است.

وی تصریح کرد: دسر انجیر برای ورزشکاران، بدنسازان و افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سنگین انجام می‌دهند مانند کارگران بسیار مناسب است؛ این دسر به تقویت حافظه، رفع آلزایمر و یبوست در اشخاص به ویژه کهنسالان کمک شایانی می‌کند.

عظمایی یادآور شد: دسر انجیر خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه سرطان سینه و روده بزرگ محافظت می‌کند.

مواد لازم برای تهیه دسر انجیر (سه تا چهار نفر)

انجیر خشک شده یا تازه و رسیده         ۱۲ عدد
شیر                                                          یک لیوان
عسل                                                        چهار قاشق غذاخوری
مغز گردوی خُرد شده                           به مقدار لازم
خلال پسته                                             به مقدار لازم 

طرز تهیه دسر انجیر

نخست قسمت بالای انجیر‌ها را برش دهید و باز کنید.

مغز گردوی خُرد شده را داخل انجیر‌ها بریزید.

انجیر‌ها را داخل قابلمه کنار هم بچینید؛ شیر را هم به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا شیر بجوشد و جذب انجیر‌ها شود.

پس از اینکه شیر به خوبی جذب انجیر‌ها شد شعله گاز را خاموش کنید و انجیر‌ها را داخل سینی یا ظرفی مناسب بچینید.

عسل را داخل و روی انجیر‌ها بریزید.

روی انجیر‌ها را با خلال پسته تزئین کنید.

دسر را می‌توان حدود ۲ تا سه ساعت در یخچال گذاشت تا به خوبی جا بیفتد.



نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

لینک کوتاه: https://daylinews.ir/?p=12206

نظر دهید:

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال نظرات

خبر روز حق خود را در منتشر نکردن دیدگاه شما بر اساس تشخیص خود، حتی به فرض این‌که قوانین زیر را صریحاً نقض نکرده باشند، محفوظ می‌داند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت خبر روز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.