جمعه, ۱۰ آذر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-12-01
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 158143 |
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸ |

دو مرد جنایتکار که زن جوانی از بستگان خود را در اهواز به قتل رسانده و جسدش را در جاده حمیدیه دفن کرده بودند دستگیر شدند.

سرهنگ سیروس دریکوند در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی طرح شکایت در خصوص ناپدید شدن یک زن در شهرستان اهواز و ارجاع آن به پلیس آگاهی استان،  موضوع حکایت از ناپدید شدن طی یک ماه گذشته داشت و اطلاعی از سرنوشت وی در دست نبود بنابراین موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس قرار گرفت و به ۲ نفر از بستگان این زن مشکوک شده و آنها را تحت تعقیب قرار دادند. رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان گفت: پس از هماهنگی با مقام قضایی هر دو مظنون بازداشت شدند و با بررسی ادله موجود لب به اقرار گشوده و پرده از جنایت هولناک خود برداشته و اعتراف کردند که حدود یک ماه پیش به دلیل اختلاف خانوادگی، این زن را در منزلی واقع در یکی از محله‌های اهواز خفه کردند و به قتل رساندند و جسد وی را در همان محل خاک کرده و سپس به دلیل بیم از شناسایی جسد را به جاده حمیدیه منتقل و مخفی کرده‌اند.  

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس،  دریکوند در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اظهارات متهمان،  جسد در محل حادثه کشف شد و پس از سیر مراحل به پزشکی قانونی منتقل و متهمان نیز برای تحقیقات بیشتر تحت نظر این پلیس قرار گرفتند.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید