سه شنبه, ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-06-06
تبلیغات
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 5567 |
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۷ |
ارسال به دوستان

شورا یک نهاد مردمی، مشارکت جو و مشارکت پذیر است، گفت: این نهاد نقش قابل توجهی در مدیریت فرهنگی و عمرانی شهر دارد و برای رسیدن به مرحله تحقق انتظارات قانونی، نیاز به زمان و ارتباط موثر با مردم دارد.

به گزارش خبرنگار خبر روز از دشت آزادگان ، جلسه تجلیل و تقدیر از اعضای شورای شهر دوره چهارم شهرستان دشت آزادگان با حضور فرماندار ، فرمانهان نظامی و انتظامی در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد .

 

در این جلسه سعیدی نیا بیان داشت : مشروعیت و مقبولیت شورا از مردم کسب می شود و اعضای شورا باید یک ارتباط اجتماعی مناسب با مردم در طول دوره چهار ساله داشته باشند.

 

فرماندار دشت آزادگان نیز با اشاره به اینکه شورا یک نهاد مردمی، مشارکت جو و مشارکت پذیر است، گفت: این نهاد نقش قابل توجهی در مدیریت فرهنگی و عمرانی شهر دارد و برای رسیدن به مرحله تحقق انتظارات قانونی، نیاز به زمان و ارتباط موثر با مردم دارد.

 

نماینده عالی دولت در شهرستان افزود  :شورا به عنوان یک پارلمان شهری نقش قابل توجهی در جلب مشارکت مردمی دارد و از زمان شروع انتخابات این اتحاد و مشارکت مردمی برای حضور در انتخابات شروع می‌شود و مردم با اتحاد و آگاهی، فرد مورد نظر را انتخاب می‌کنند.

 

فرماندار دشت آزادگان خطاب به اعضای شورای دوره چهارم گفت:اهتمام مستمر و گام های استوار و مطمئن شما در طول ۴ سال برای پیشبرد و پیشرفت و ارتقای عمران و آبادانی شهر خود شایسته تقدیر و تحسین است.

 

در پایان این جلسه فرماندار دشت آزادگان با اهدای لوح سپاس از اعضای شورای دوره چهارم شهرهای شهرستان دشت آزادگان تقدیر نمود.

 

 

 

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید