چهارشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-11-29
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 13111 |
تاریخ انتشار : ۰۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۷ |

آیا حواستان به پختن مرغ نیست و به هرنحوی که پخته شود مصرف می کنید؟ مرغ اگر ناقص پخته شود این نوع مرغ فلجتان می کند!

خبر روز/ مرغ یکی از غذاهای پر استفاده در هر سفره ای است که اگر به طرز درستی طبخ نشود به طور مستقیم در سیستم عصبی تاثیر میگذارد. گاهی اوقات به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا کمبود وقت مرغ به طور کامل پخته نمی شود و نیم پز می شود. خوردن مرغ نیم پز به هیچوجه توصیه نمی شود زیرا این نوع مرغ فلجتان می کند!

کدام نوع مرغ فلج می کند؟

محققان آمریکایی باکتری ای را در مرغ خوب پخته نشده یافته اند که می تواند منجر به بروز سندروم گیلن باره (GBS) شود. این سندروم یک اختلال خودایمنی است و علت اصلی فلج عصبی-عضلانی حاد در انسان ها در دنیا محسوب می شود.

لیندا منسفیلد، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی میشیگان، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است که ترکیب ژنتیکی همراه با باکتری Campylobacter موجب بروز بیماری GBS می شود.»

به گفته محققان، اگر مرغ نیم پز شده باشد باکتری مذکور در غذا فعال باقی مانده و می تواند منجر به بروز بیماری GBS شود.

از طرفی، عمدتا باکتری ها نسبت به آنتی بیوتیک مقاوم هستند. از اینرو مصرف برخی آنتی بیوتیک های معین به منظور مقابله با علائم نورولوژیکی تاثیری نداشته و به اشتباه به خود اندام ها و بافت های بیمار حمله می کنند.

همچنین تحقیقات دیگر نیز نشان می دهند که باکتری Campylobacter jejuni موجب بروز سایر اختلالات خودایمنی نظیر بیماری التهاب روده و آرتروز نیز می شود.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید