چهارشنبه, ۱۳ مهر ۱۴۰۱ / قبل از ظهر / | 2022-10-05
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 7929 |
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۰ |
576 بازدید
13
ارسال به دوستان

خبر روز / چی لازم دارم: ۳۰۰ گرم هویج ▪ نصف فنجان کشمش ▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون ▪ سه قاشق غذاخوری آب لیموترش ▪ سه قاشق غذاخوری آب پرتقال ▪ دو قاشق غذاخوری عسل  ▪ نـصف قاشـق مـربـاخوری زنـجـبـیل ▪ نصف قاشـق مـرباخوری دارچین ▪ نمک و فلـفل به میزان کـم ▪ برگ نعـنای […]

خبر روز / چی لازم دارم:
۳۰۰ گرم هویج ▪ نصف فنجان کشمش ▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون ▪ سه قاشق غذاخوری آب لیموترش ▪ سه قاشق غذاخوری آب پرتقال ▪ دو قاشق غذاخوری عسل 
▪ نـصف قاشـق مـربـاخوری زنـجـبـیل
▪ نصف قاشـق مـرباخوری دارچین
▪ نمک و فلـفل به میزان کـم
▪ برگ نعـنای تـازه برای تـزئین
چه جوری درست میشه:
هویج ها را پوسـت گـرفته و با درجه بزرگ آنها را رنده کنید. کشمش ها را شسـته، در آبکش ریخته و تا خشک شدن آنها صبر کنید.روغن زیتون، آب لیموترش، عـصاره پرتقال، عسل، زنجبیل، دارچین و نمک و فلفل را در ظرف مناسبی ریخته و بخوبی با هم مخلوط کنید. سپس آن را به هویج و کشمش اضافه کرده و با نوک چنگال مخلوط کنید. مخلوط را برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و سپس آن را میل کنید.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
بیشتر بخوانید
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید