شنبه, ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-06-03
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 13744 |
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۹ |
ارسال به دوستان

جاشین سازمان اطلاعات سپاه، گفت: از منافقین وطن‌فروش و خائن هیچ چیزی بعید نیست، ولی در ایام اربعین هیچ کاری نمی‌توانند انجام بدهند.

به گزارش خبر روز، سردار حسین نجات در خصوص امنیت مرز‌های کشور در ایام اربعین حسینی (ع) با توجه به حادثه تروریستی میرجاوه گفت: امنیت همه مسیر‌هایی که زوار خارجی وارد کشور می‌شوند توسط قرارگاه قدس سپاه، نیروی انتظامی و دستگاه‌های امنیتی تامین شده است و اقدامی که در مرز میرجاوه اتفاق افتاد کاری پست و کثیفی بود که با فریب دادن یکی از عناصر آنجا رخ داد و کاری نظامی و درگیرانه نبود و جمهوری اسلامی ایران از پاکستان خواستار رسیدگی شده است.
جاشین سازمان اطلاعات سپاه در پاسخ به سوالی پیرامون اینکه گروهک تروریستی منافقین قصد دارد در ایام اربعین حسینی مسیر پیاده‌روی را به آشوب بکشاند، عنوان کرد: از این آدم‌های وطن‌فروش و خائن که هیچ موقع با ملت ایران نبودند هیچ چیزی بعید نیست، ولی آن‌ها کاری نمی‌توانند انجام دهند و اقدامات لازم پیش‌بینی شده است.

سردار نجات در ادامه گفت: منافقین از اول حضورشان در کشور تا دوران دفاع مقدس و بعد از آن، دشمن مردم ایران بودند واطلاعات کشور را به دشمن انتقال می‌دادند؛ از کسی که وطن‌فروش است انجام اینگونه اقدامات بعید نیست.

وی در پایان با اشاره به اینکه منافقین همیشه در حال مزدوری هستند، خاطر نشان کرد: منافقین یک روز مزدوری رژیم صدام، یک روز مزدوری رژیم فرانسه و یک روز مزدوری آمریکا را می‌کردند و می‌کنند؛ امروز هم سران منافقین با مسئولان عربستانی جلسه گذشتند و مکان و پول از آن‌ها گرفتند، مزدور آن‌ها شدند تا به مردم خیانت کنند.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید