چهارشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-03-29
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 116515 |
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۷ |
ارسال به دوستان

جورجینا رودریگس، نامزد کریستیانو رونالدو در بخشی از مستند جدیدش به شرایط روحی ستاره پرتغالی می‌پردازد.

از زمان جدایی کریستیانو رونالدو ستاره سابق منچستریونایتد و پیوستنش به باشگاه النصر عربستان، شایعات زیادی در مورد او منتشر شده است.

رونالدو که پس از جام جهانی به دلیل حذف تیم ملی پرتغال از این رقابت‌ها و همچنین فسخ قرارداد با باشگاه منچستریونایتد مجبور شد در اقدامی عجیب به باشگاه النصر عربستان بپیوندد و عملا با سطح یک فوتبال جهان خداحافظی کند روزهای بسیار سختی را در چند ماه اخیر پشت سر گذاشته است.

در همین خصوص شایعاتی از مستند جدید شبکه نت‌فلیکس به نام «من جوجینا هستم» که از زندگی نامزد آرژانتینی رونالدو ساخته شده است شنیده می‌شود.

گفته می‌شود جورجینا رودریگس در بخشی از این مستند به وضعیت روانی کریستیانو رونالدو در روزهای پس از جام جهانی می‌پردازد و درمود آن ها صحبت می‌کند و می‌گوید: «رونالدو در آن روزهای سخت بیشتر زمان روزهای خودش را با پلی استیشن پسر بزرگش سرگرم می‌کرده است و اصلا شرایط روحی مناسبی نداشته است.»

مستند «من جوجینا هستم» در ۲۳ مارس از شبکه نت‌فلیکس منتشر می‌شود.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید