سه شنبه, ۷ آذر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-11-28
تبلیغات
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 166984 |
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰ |

استاندار لرستان گفت: ارائه طرح‌های پژوهشی مساله‌محور برای مناطق مختلف می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی راهگشا باشد.

به گزارش خبر روز از لرستان؛ فرهاد زیویار روز چهارشنبه در همایش ملی مسائل اجتماعی ایران (چالش ها و راهکارها) با بیان اینکه بالاترین موضوعی که باید برای ما مساله باشد، حیات انسانی است، که این‌روزها از سوی تعدادی انسان‌نما به مخاطره افتاده است گفت: حملات ددمنشانه رژیم آپارتاید صهیونیستی به مردم مظلوم غزه را محکوم می‌کنیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه کشور و به تبع آن استان لرستان تغییر و تحولات عدیده‌ای را دهه‌های گذشته تجربه کرده‌اند، افزود: در دهه‌های اخیر تعاملات سلایق و انتظارات از طرف افراد اقشار و گروه‌ها در رده‌های سنی و شغلی و حرفه‌ای مختلف هم ایجاد فرصت می‌کنند و هم با خود مسائل و آسیب‌هایی را ممکن است به همراه داشته باشد. 

 وی افزود: سلایق و انتظارات جدید الزاماتی را برای اهل تحقیق و سیاستگذاران اجتماعی مورد تاکید قرار می‌دهد.

زیویار با بیان اینکه مدیران و اهل تحقیق اگر اقداماتشان در راستای هم نباشد نه تنها مساله‌ای حل نخواهد شد بلکه به مسایل نیز اضافه خواهد شد، افزود:   لازم است اقداماتی که انجام می‌شود و چشم‌اندازهای مورد نظر انطباق بیشتری با هم داشته باشند.

وی با اشاره به محورهای  همایش ملی آسیب‌های اجتماعی گفت: این محورها ضرورت برگزاری همایش را بردوش مسئولین و اهل تحقیق سنگین‌تر کرده است که راهکارهای پیشنهادی و توصیه‌های سیاستی برای تقلیل آسیب‌های اجتماعی در این همایش گردآوری شود.

استاندار لرستان با بیان اینکه رابطه تنگاتنگی بین تحقیقات دانشگاه و نظام مسائل جامعه وجود ندارد افزود: طرح‌های پژوهشی بهتر می‌توانند حلال مسائل و مشکلات جامعه باشند. 

وی با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه دائمی همایش آسیب‌های اجتماعی گفت: ارائه طرح‌های پژوهشی مساله‌محور برای مناطق مختلف می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی راهگشا باشد که در این زمینه  طرح‌های پژوهش کارفرمایی که دستگاه‌های اجرایی به عنوان کارفرما و محققان و پژوهشگران به عنوان مجریان هستند می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

در این همایش که در تالار شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد،محققینی از خارج کشور شرکت و تعدادی از اساتید برجسته ی حوزه ی اجتماعی و فرهنگی کشور نیز پژوهش های خود را ارسال کرده اند، که ۴۲۱ مقاله با موضوع بررسی چالش های اجتماعی ارائه شدند و از ۲۰ محقق برتر تجلیل شد.

لازم به ذکر است در این همایش استاندار لرستان، معاون مددکاری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید کشور، معاون سازمان بهزیستی کشور، معاون سیاسی امنیتی استاندار، مدیران کل امور اجتماعی و امور بانوان استانداری لرستان، مدیران دستگاه های اجرایی حوزه ی اجتماعی فرهنگی، روسای دانشگاه ها و مراکز آموزشی، جمعی از اساتید، محققین و فعالان حوزه ی اجتماعی حضور داشتند.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید