شنبه, ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-04-01
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 120408 |
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۸ |
ارسال به دوستان

مراسم تودیع امام جماعت سابق شرکت خمیرمایه و الکل رازی، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی سیاحی و معارفه حجت الاسلام و المسلمین رضا نعمت‌تبار برگزار شد.

این مراسم که روز سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه در حسینیه سیدالشهدا شرکت برگزار شد، با حضور مهندس شهرام فرحمند مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی، جمعی از مدیران و نمازگزاران همراه بود.

در ادامه، مهندس فرحمند ضمن تقدیر و تشکر از زحمات حجت‌الاسلام سیاحی، برای حجت‌الاسلام نعمت‌تبار آرزوی موفقیت کرد.

پس از آن نیز، حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی جزایری دبیر شورای سیاستگذاری ائمه جماعات شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در سخنانی بر اهمیت برگزاری نماز جماعت و توسعه فعالیت های فرهنگی در شرکت خمیرمایه و الکل رازی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام جزایری همچنین تاکید کرد: راهبری و مشاوره فرهنگی در داخل و خارج از شرکت از ماموریت‌های ائمه جماعات در سطح نیشکر است.

حجت‌الاسلام نعمت تبار نیز در سخنانی از ضرورت ارائه بسته فرهنگی یکساله در راستای اهداف شرکت و همچنین تعریف ارتباط موثر با پرسنل خبر داد.

در پایان این آیین همچنین ضمن تقدیر از زحمات حجت‌الاسلام سیاحی، حجت‌الاسلام نعمت‌تبار به عنوان امام جماعت جدید به نمازگزاران‌ این حسینیه معرفی شد.

از سوی دیگر، جشن نیمه شعبان، به مناسبت ولادت حضرت قائم (عج) با اجرای مولودی و سخنرانی حجت‌الاسلام مجتبی احمدیان مدیر کانون تخصصی وعاظ و خطبای خوزستان برگزار شد.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :ناشناس

      خخخخخخ اخه امام جماعت هم مگه معارفه میخواد؟ تا لازم شود مراسم برگزار کنید؟.یک مراسمی هم برای فقر مطلق ۸۰ در صد از مردم ایران بذارید لطفا. چرا اینقدر ول معطل تشریف دارید؟ چرا اینقدر بیکار و بیعارید؟