پنجشنبه, ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-06-08
تبلیغات
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کد خبر: 134310 |
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱ |
ارسال به دوستان

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: به منظور تامین نیاز مردم به مرغ حدود ۵۰ درصد این محصول از سایر استان‌ها وارد می‌شود.

به گزارش خبر روز ؛ محمد راضی جلالی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری امروز در جمع خبرنگاران نیاز روزانه مرغ در استان را بیش از ۴۰۰ تن اعلام و اظهار کرد: به منظور تامین نیاز مردم به این محصول، حدود ۵۰ درصد آن از سایر استان‌ها وارد می‌شود.

وی به توزیع حدود ۲۰۵ تن مرغ طی روز گذشته در بازار خوزستان اشاره کرد و افزود: از سال‌های قبل تاکنون شاهد مشکلات زیاد در این زمینه و کمبود این محصول پرمصرف در بیشتر روز‌ها و نارضایتی مردم هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: نبود برنامه‌ای مدون و از پیش تعیین شده، تامین نشدن جوجه یک روزه به تعداد کافی و نهاده‌های لازم از جمله؛ دان مرغ و همچنین افزایش قیمت گوشت قرمز، ماهی و سایر مواد پروتئینی سبب شده مردم به منظور تامین پروتئین مورد نیاز سفره خانواده، تمایل بیشتری به خرید مرغ نشان دهند.

وی ادامه داد: به منظور تامین مرغ مورد نیاز استان دو برنامه در نظر گرفته شده که برنامه کوتاه مدت، واردات مرغ از استان‌های همجوار از جمله؛ فارس، ایلام و سایر استان‌هایی که مازاد تولید دارند، است.

محمد راضی جلالی تصریح کرد: باهدف افزایش توان تولید در خوزستان، در ماه‌های اخیر مجوز فعالیت بیش از ۶۰۰ واحد مرغداری در استان صادر شده که ۸۳ واحد وارد چرخه تولید شده اند و موارد مربوط به راه اندازی سایر واحد‌های تولیدی باقیمانده در دستور کار است.

وی بیان کرد: ظرفیت واحد‌های مرغداری فعال و درحال راه اندازی، بیش از ۱۶ میلیون قطعه جوجه است و در بازه زمانی یکساله می‌توانند همه نیاز استان را تامین و موازنه منفی مرغ را رفع کند.

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

خبر روز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبر روز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید