اخبار ویژه

  • شناسه : 17606
  • 07 سپتامبر 2019 - 4:40
  • 68 بازدید
  • ارسال توسط :
نجات جان ۳.۷ میلیون نفر تا سال ۲۰۲۵ با تغذیه صحیح
نجات جان ۳.۷ میلیون نفر تا سال ۲۰۲۵ با تغذیه صحیح

نجات جان ۳.۷ میلیون نفر تا سال ۲۰۲۵ با تغذیه صحیح

سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد: با تمرکز جدی بر موضوع تغذیه در خدمات سلامت و مراقبت‌های درمانی می‌توان به حفظ جان ۳.۷ میلیون انسان تا سال ۲۰۲۵ کمک کرد.

به گزارش خبر روز، سازمان بهداشت جهانی در گزارش جدید خود اعلام کرد: خدمات سلامت و مراقبت‌های درمانی باید بر اهمیت تغذیه صحیح در تمامی دوران زندگی فرد تاکید داشته باشد. برآورد‌ها نشان می‌دهد با سرمایه‌گذاری درست در بخش تغذیه می‌توان به حفظ جان ۳.۷ میلیون انسان تا سال ۲۰۲۵ کمک کرد.

«نائوکو یاماموتو» – معاون دبیرکل سازمان بهداشت جهانی – گفت: به منظور دستیابی به پوشش همگانی سلامت و ارائه خدمات درمانی با کیفیت، لازم است تغذیه یکی از کانون‌های اصلی موضوع سلامت شناخته شود.

به گفته وی کشور‌ها علاوه بر بهبود جایگاه عناصر تغذیه باید دست به انجام اقداماتی بزنند که از سیاست‌های ملی آن‌ها در حوزه سلامت حمایت کند. فراهم ساختن مکمل‌های آهن و اسید فولیک، حمایت از تغذیه با شیر مادر، توصیه به مصرف رژیم‌های غذایی با میزان قند پایین در بزرگسالان و کودکان و محدود ساختن مصرف نمک به منظور پیشگیری از بیماری قلبی و سکته مغزی از جمله این راهکار‌ها هستند.

سرمایه‌گذاری در بخش تغذیه به کشور‌ها کمک می‌کند تا به اهداف خود در جهت دستیابی به پوشش همگانی سلامت و اهداف توسعه پایدار نزدیک‌تر شوند. جهان در موضوع تغذیه به پیشرفت‌هایی دست پیدا کرده است، اما همچنان چالش‌هایی وجود دارد. نرخ چاقی رو به افزایش است. شیوع چاقی در کودکان از ۴.۸ درصد به ۵.۹ درصد در فاصله سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ رسیده که نشان‌دهنده افزایش ۹ میلیونی تعداد کودکان چاق است.

امیر حیدری

سردبیر خبر روز، مدیر فروش و تبلیغات شرکت رایسام، دارای سابقه ۱۴ ساله در برنامه نویسی وب، مشاوره در تبلیغات اینترنتی و فروش است. مدت ۷ سال است که در وبسایت های خبری با موضوعات تکنولوژی قلم می‌زند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*