۱۰۰ اصله نهال به یاد سردار سلیمانی و یارانش غرس شد
پنجمین خانواده فرهنگ ساز اهدای عضو ظفراباد
تراکنش های بانکیِ بدون کد ملی، از یکشنبه بلا اثر می شوند
برگزاری مراسم درختکاری به مناسبت هفته هوای پاک در بیمارستان شهدای هندیجان
درس اصحاب رسانه لرستان به اصحاب رسانه کشور در ایام کرونا
زیباکلام: تا انتخابات ۱۴۰۰ اتفاقی نمی افتد / متقی: مذاکرات در ماه فوریه آغاز می شود
مسئول دفتر بسیج دانشجویی مسجدسلیمان معرفی شد
کشف ۱۰۰کیلو گرم گوشت خوک در محور ارومیه _تبریز
گوهر خیراندیش کروناگرفت
حال مهرداد میناوندپیشکسوت پرسپولیس بسیار وخیم است
استاندار اسبق فارس دار فانی را وداع گفت
سقوط تیر برق در روستای داش آتان مراغه به خودروی پارک شده خسارت زد
برخورد اتوبوس با دیواره زیرگذر مقابل فرودگاه تبریز
طی یک عمل جراحی نادر در مرکز آموزشی درمانی سینا مراغه
اقدمات عملیاتی برای تامین ایمنی بازار تاریخی تبریز
مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا/ جو بایدن سوگند یاد کرد؛ باید با تروریسم داخلی مبارزه کنیم
دستگیری سارق حرفه ای قطعات خودرو در مسجدسلیمان
آتش سوزی در کارگاه درب چوبی
بدنیا آمدن نوزاد عجول مرندی در هوای برفی در داخل خانه
آتشسوزی چادر میوه در شهرک سفیر امید تبریز اطفا شد
به گزارش خبر روز از لرستان،به نقل از شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی در خطبه های نماز جمعه این هفته با رعایت پروتکل های بهداشتی در مصلی الغدیر خرم آباد برگزار شد، با گرامیداشت هفته قوه قضاییه، اظهار داشت: برقراری عدالت خواسته مردم از دتگاه قضا و رسالت قوه قضاییه است.
نماینده ولی فقیه در لرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفت تیر، افزود: ین شهدای ۷تیر دو تن از شهدای لرستان نیز شهید حجت الاسلام فخرالدین رحیمی و شهید حجت الاسلام محمد حسین صادقی حضور داشتند که وجودشان سراسر از ایمان خالصانه بود.
وی در ادامه تسریع در رسیدگی امور مردم را از دیگر رسالت های مهم دستگاه قضا خواند و بیان کرد: مبارزه با فساد، تسریع در حل دعاوی مردم با نهاد دولتی و ریشه کن سازی فساد در درون قوه قضاییه یا برون دستگاه از دیگر رسالت های دستگاه قضا است.
تقوا، لازمه ادامه راه نظام است
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: نظام جمهوری اسلامی بر اساس تقوا پایه گذاری شده است و ادامه راه این نظام بر اساس تقوا میسر است.
وی در ادامه با بیان اینکه مسیر پیشرفت در گرو تقوا محقق می شود، تأکید داشت: این نظام و مناسباتش باید بر اساس قوانین و ارزش های دینی و اسلامی حفظ شود.
نماینده ولی فقیه در لرستان اظهار داشت: برای پیمودن مسیر پیشرفت و تعالی باید راه امام راحل و اصول ایشان را مورد توجه قرار داد و به فرمایشات رهبر معظم انقلاب عمل کرد.
وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی کارخانه ها و حمایت از تولیدکنندگان داخلی باید مشکل بیکاری جامعه و جوانان حل شود و با هنجارشکن ها برخورد شود.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی، گفت: برقراری عدالت و مبارزه با فساد رسالت دستگاه قضا و خواسته مردم است.