۱۰۰ اصله نهال به یاد سردار سلیمانی و یارانش غرس شد
پنجمین خانواده فرهنگ ساز اهدای عضو ظفراباد
تراکنش های بانکیِ بدون کد ملی، از یکشنبه بلا اثر می شوند
برگزاری مراسم درختکاری به مناسبت هفته هوای پاک در بیمارستان شهدای هندیجان
درس اصحاب رسانه لرستان به اصحاب رسانه کشور در ایام کرونا
زیباکلام: تا انتخابات ۱۴۰۰ اتفاقی نمی افتد / متقی: مذاکرات در ماه فوریه آغاز می شود
مسئول دفتر بسیج دانشجویی مسجدسلیمان معرفی شد
کشف ۱۰۰کیلو گرم گوشت خوک در محور ارومیه _تبریز
گوهر خیراندیش کروناگرفت
حال مهرداد میناوندپیشکسوت پرسپولیس بسیار وخیم است
استاندار اسبق فارس دار فانی را وداع گفت
سقوط تیر برق در روستای داش آتان مراغه به خودروی پارک شده خسارت زد
برخورد اتوبوس با دیواره زیرگذر مقابل فرودگاه تبریز
طی یک عمل جراحی نادر در مرکز آموزشی درمانی سینا مراغه
اقدمات عملیاتی برای تامین ایمنی بازار تاریخی تبریز
مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا/ جو بایدن سوگند یاد کرد؛ باید با تروریسم داخلی مبارزه کنیم
دستگیری سارق حرفه ای قطعات خودرو در مسجدسلیمان
آتش سوزی در کارگاه درب چوبی
بدنیا آمدن نوزاد عجول مرندی در هوای برفی در داخل خانه
آتشسوزی چادر میوه در شهرک سفیر امید تبریز اطفا شد
به گزارش خبر روز به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سرپرست معاونت برنامهریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به آمار فروردین ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: باوجود آن که بیماری کرونا موجب کندی روند صادرات محصولات کشاورزی شد، با این حال محصولات بخش کشاورزی و غذا با وزن تقریبی ۶۸۰ […]
به گزارش خبر روز به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سرپرست معاونت برنامهریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به آمار فروردین ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: باوجود آن که بیماری کرونا موجب کندی روند صادرات محصولات کشاورزی شد، با این حال محصولات بخش کشاورزی و غذا با وزن تقریبی ۶۸۰ هزار تن، به ارزش ۳۳۶ میلیون دلار در فروردین امسال صادر شده که افزایش وزنی ۲۵.۸۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد. همچنین واردات محصولات بخش کشاورزی و غذا در این مدت با افزایش ۳۳.۶۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، دو میلیون و ۷۸ هزار تن، به ارزش ۸۳۱ میلیون دلار بوده است.
شاهرخ شجری در ادامه به اقلام عمده صادراتی بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: هندوانه با ۱۱۷ هزار تن، گوجهفرنگی تازه با ۸۴ هزار تن، سیب با ۷۶ هزار تن، پرتقال با ۳۴ هزار تن و خیار و خیارترشی تازه یا سردکرده با ۲۱ هزار تن، پنج محصول مهم از نظر وزنی در صادرات محصولات کشاورزی به شمار میروند. از نظر ارزشی نیز گوجه فرنگی ۳۸ میلیون دلار، سیب تازه ۲۹ میلیون دلار، هندوانه با ۲۵ میلیون دلار، رب گوجه فرنگی ۱۴ میلیون دلار و پرتقال با ۱۱ میلیون دلار، بهعنوان پنج محصول عمده صادراتی در سال گذشته برای کشور ارزآوری داشتهاند.
سهم صادراتی هر یک از زیربخشهای کشاورزی چقدر است؟
سرپرست معاونت برنامهریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به وزن هر یک از زیربخشهای کشاورزی در صادرات بخش کشاورزی و غذا، افزود: زیربخش زراعی با وزن ۴۴۸ هزار تن، ۱۵۵ میلیون دلار و زیربخش باغی با وزن ۱۷۰ هزار تن، ۱۱۳ میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشتهاند.
شجری در ادامه به صادرات محصولات دام و طیور اشاره کرد و گفت: صادرات محصولات دام و طیور با وزن ۵۵ هزار تنی، ارزآوری ۵۵ میلیون دلاری را به همراه داشته است. همچنین زیربخش شیلات با وزن ۶ هزار تن، ۱۲ میلیون دلار، زیربخشهای جنگل و مرتع با وزن تقریبی ۸۸۰ تن و دامپزشکی با ۰.۴ تن به ترتیب، یک میلیون دلار و ۴۵۰۰ هزار دلار ارزآوری داشتهاند.
به گفته او، وزن صادرات زیربخشهای کشاورزی و غذا در مجموع به ۶۸۰ هزار تن از لحاظ وزنی رسیده است که در حدود ۳۳۶ میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشتهاند که از نظر وزنی ۲۵.۸۵ درصد افزایش و از نظر ارزشی، ۹.۱۳ درصد کاهش را نشان میدهد.
اقلام عمده وارداتی محصولات کشاورزی
شجری با اعلام پنج قلم عمده وارداتی بخش کشاورزی از لحاظ وزنی تا پایان فروردین ۱۳۹۹ نیز گفت: گندم به میزان ۶۹۲ هزار تن، ذرت دامی به میزان ۴۳۰ هزار تن، کنجاله سویا به میزان ۲۶۹ هزار تن، لوبیای سویا به میزان ۱۷۹ هزار تن، برنج نیمهسفید یا کامل سفید شده به میزان ۱۰۴ هزار تن وارد کشور شده، اما بیشترین سهم ارزی بهمنظور واردات محصولات موردنیاز و ضروری صنعت کشاورزی به ارزش ۱۹۱ میلیون دلار، کنجاله سویا به ارزش ۱۰۷ میلیون دلار، ذرت دامی به ارزش ۱۰۵ میلیون دلار، برنج نیمهسفید یا کامل سفید شده به ارزش ۸۹ میلیون دلار و لوبیای سویا به ارزش ۷۹ میلیون دلار تعلق یافته است.